Home Opmerkelijk 51-jarige vrouw bevallen van eigen kleindochter

51-jarige vrouw bevallen van eigen kleindochter

0

, een 51-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Illinois is bevallen van haar eigen kleindochter. De vrouw was draagmoeder voor haar eigen dochter. De dokter die de familie begeleidde noemde de de situatie ‘zeer uniek’. Breanna- en Aaron Lockwood zijn de ouders van het meisje Briar Juliette Lockwood. Het kind kwam tien dagen voor de uitgerekende datum doormiddel van een spoedkeizersnede ter wereld omdat er wat problemen waren met de navelstreng.

Ivf-behandelingen

Vier jaar geleden trouwden Breanna en Aaron en probeerden sindsdien een kind te krijgen, toen dit lastig bleek hebben ze Ivf behandelingen geprobeerd. Na een aantal miskramen bleek de baarmoeder van Breanna niet geschikt. Het stel besloot een draagmoeder te zoeken. Haar moeder stelde zich gelijk beschikbaar, Breanna dacht dat het onmogelijk zou zijn vanwege haar leeftijd. Na een test op het ziekenhuis bleek haar moeder geschikt, ze gingen overstag.

Alles goed

Haar dochtertje is inmiddels gezond en wel ter wereld gekomen. Breanna zegt dat het hartverwarmend is haar dochtertje in haar armen te houden, ze is haar moeder ontzettend dankbaar. Breanna heeft het hele proces op haar Instagram gedeeld, in de toekomst volgen zullen meer foto’s en video’s volgen geeft ze aan. Ze wilt eerst nog even genieten van deze bijzondere momenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in