Home Showbizz Grote zorgen om Rogier: ‘Hij draait helemaal door’

Grote zorgen om Rogier: ‘Hij draait helemaal door’

0

Er ligt een bom onder het huwelijk van Frank en Rogier. Het Paleis voor een Prikkie-duo ligt al weken in de clinch met elkaar en de geruchten gaan van kwaad tot erger. Een vriend van het stel onthult zich ernstige zorgen te maken om Rogier. ,,Hij draait door.”

Drugsprobleem

Eerder werd beweerd dat het ‘onhandelbare’ gedrag van Rogier Smit te wijten is aan een serieuze cocaïneverslaving. Een vriend lichtte de ernst van de situatie toe aan weekblad Privé. Volgens hem zou Rogier elke dag cocaïne gebruiken, tot grote zorgen van zijn omgeving.

Grote zorgen om Rogier

“Zonder komt hij de dag niet door. Frank is daarvan op de hoogte, maar laat hem gaan. Hij wil zich er niet mee bemoeien, omdat hij bang is dat dat tot ruzie leidt,” onthulde de insider.

Toen Frank werd gevraagd of Rogier inderdaad een drugsprobleem heeft, ontkende noch bevestigde hij dit. ,,Eh… Rogier, een drugsprobleem? dat weet ik echt niet,’ stamelde Frank.

Hij benadrukt dat áls dat het geval zou zijn, hij als echtgenoot er wel van af zou moeten weten. ,,Ga er maar vanuit dat dat niet het geval is,” onthulde Frank aan het weekblad.

Doorgedraaid

Nu klinken er meerdere geluiden van grote zorgen rondom Rogier. Weer laat een vriend van het stel weten dat hij het gedrag van Rogier niet vertrouwd, en het gevoel heeft dat er iets ergs aan de hand is.

Aan Weekend vertelt de insider hoe het gedrag van Rogier met zijn bekendheid mee veranderde. ,,Rogier kwam binnen als een timide jongetje,” vertelt hij. Iedereen die Rogier de laatste jaren op de buis gezien heeft kan bevestigen dat ‘timide’ niet de meest passende beschrijving is voor hem.

Volgens de insider is er meer aan de hand dan enkel een deuk in de relatie. ,,Het verhaal gaat rond dat er misschien wel iets anders aan de hand is, dat hij een bepaalde drugsproblematiek zou hebben. In de laatste uitzendingen op tv ziet hij eruit alsof hij de hele nacht doorgezakt heeft.”

De vriend maakt zich zorgen om Rogier en denkt dat de bekendheid hem naar de (pruikloze) bol gestegen is. ,,Hij is een beetje aan het doordraaien, denk ik. Als je kijkt naar de overvloedige make-up op zijn gezicht, draait hij helemáál door.”

Rogier weigert te reageren op de geruchten rondom zijn ‘excessieve drugsgebruik’. ,,Ik heb mediastilte. Punt.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in