Home Opmerkelijk Paus liket foto van schaars gekleed model op Instagram, Vaticaan gaat het...

Paus liket foto van schaars gekleed model op Instagram, Vaticaan gaat het onderzoeken

0

Via het Instagram account van paus Franciscus is een foto van het schaars geklede Braziliaanse model Natalia Garibotto geliket. Het Vaticaan heeft Instagram om uitleg gevraagd hoe dit is gebeurd, schrijft The Guardian.

Het is onbekend wie de like heeft gegeven. Het Instagram-account van paus Franciscus wordt beheerd door meerdere personen. “We kunnen uitsluiten dat de like van de Heilige Stoel afkomstig is. We hebben Instagram om uitleg gevraagd”, zegt een woordvoerder van het Vaticaan tegen The Guardian.

Ook is onduidelijk wanneer de like is gegeven, de foto is in oktober al door de model gepost. Vorige week vrijdag werd de like ontdekt, een dag later werd hij weer weggehaald. Garibotto, die 2,4 miljoen volgers heeft op Instagram, grapte op Twitter: “Ik ga in elk geval naar de hemel.”

De 83-jarige paus Franciscus heeft al sinds maart 2016 Instagram, hij is vrij populair en heeft 7,4 miljoen volgers. Het account volgt zelf niemand. Ook heeft de paus twitter, waarop hij 18,8 miljoen volgers heeft. Hij plaatst bijna nooit wat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in