Home Opmerkelijk Vrouw opgepakt omdat ze haar zoon tientallen jaren heeft opgesloten

Vrouw opgepakt omdat ze haar zoon tientallen jaren heeft opgesloten

0

Een vrouw uit Zweden is opgepakt omdat ze haar zoon 28 jaar zou hebben opgesloten. De man, die inmiddels 41 jaar werd totaal ondervoed gevonden en zou bijna geen tanden meer hebben, melden de Zweedse media.

De politie meld dat de man ‘heel lang opgesloten zat’ in een appartement in Haninge, onderdeel van Stockholm. De politie wil nog niet reageren op het feit dat het slachtoffer 28 jaar opgesloten zat. Volgens de dagbladen Expressen en Aftonbladet heeft de moeder de jongen van school afgehaald toen hij nog maar twaalf jaar oud was, toen heeft ze hem waarschijnlijk al opgesloten.

Een familielid vond de man nadat de moeder van zeventig naar het ziekenhuis was gebracht. Het slachtoffer kon nauwelijks lopen, had geen tanden meer en kon bijna niet praten. De politie wil alleen bevestigen dat de man in het ziekenhuis ligt en niet in levensgevaar is.

Volgens het familielid zag het appartement er uit alsof er al jare niet meer schoongemaakt was. De man lag op een deken op de grond toen hij werd gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in